Verbouwing woning te Rijswijk

De schuur die bij deze woonboerderij stond kreeg een nieuwe bestemming en moest op een slimme manier aan de woning gekoppeld worden. Dit is door de architect op een verrassende manier opgelost. Een lichte corridor fungeert als gang tussen de beide panden waarbij ook nog eens plek is gecreerd voor een garderobe, voorraadkast en een CV-ruimte. De buitenafwerking bestaat uit vertikaal aangebrachte planken geschilderd in een grijsgroene kleur.

Aanvullende informatie

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: Koppers & Duizer Architecten
  • Locatie: Rijswijk
  • BVO: 67 m²

stelwerk -

prefabmontage -

fundering -

prefabbeton -

kozijnen -

montage -

utiliteitsbouw -

woningbouw -

verbouw -

aanbouw -

restauratie -

renovatie -

betonwerk -

timmerwerk -

bouwkundig tekenwerk -

gevelbekleding -