Woonboerderij te Soest

Bij aanvang van de verbouwing van deze T-huisboerderij uit 1854 is gezocht naar de oorspronkelijke constructie van het pand. Deze is overal zichtbaar gemaakt en vormde het uitgangspunt voor de nieuwe indeling. Het resultaat, na 2 jaar verbouwen aan dit Rijksmonument, is een schitterende woonboerderij met heel veel modern comfort en eerlijk daglicht in alle vertrekken.  Er is gebruik gemaakt van rustieke materialen die een warme sfeer oproepen terwijl er ook strakke stucwerk is toegepast wat zorgt voor een eigentijdse touch. 

Aanvullende informatie

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: Hollands Zicht (gestart binnen HENK)
  • Locatie: Soest
  • BVO: 665 m²
Meer in deze categorie: Volgend project »

stelwerk -

prefabmontage -

fundering -

prefabbeton -

kozijnen -

montage -

utiliteitsbouw -

woningbouw -

verbouw -

aanbouw -

restauratie -

renovatie -

betonwerk -

timmerwerk -

bouwkundig tekenwerk -

gevelbekleding -